• page_head_bg

Infinity Drain?Identifiserer viktige badertrender for 2021

AMITYVILLE, NY, 10. desember 2020 /PRNewswire/ -- Infinity Drain, en industrileder innen dekorative dusj- og våtromsavløpsløsninger, identifiserer sentrale baderomsdesigntrender, stiler og finisher for 2021 basert på populære lineære avløps- og senteravløpsmønstre, salg og grasrotinteresse.

Generelle designtrender

"Infinity Drain er det foretrukne merket for bolig- og kommersielle baderomsprosjekter, så vi ønsket å dele det vi forventer vil bli de hotteste trendene det kommende året," sier Jonathan Brill, president for Infinity Drain."Fremover er noen av de viktigste trendene vi ser: 1) Hjemme-spaet står i sentrum og boligprosjekter vil være et stort fokus for designere og forbrukere. 2) Bransjefolk omfavner nå tidsbesparende modernisering med produkter (f.eks. som Infinity Drain dusjbunn i rustfritt stål) som gjør at de kan levere prosjekter raskt og mer kostnadseffektivt. 3) Hygiene hjemme og i kommersielle omgivelser er en prioritet. Våtrom gjør det langt enklere å spraye ned og rengjøre vegger, gulv siden det er ingen skille mellom våte og tørre områder 4) Sikkerhets- og ADA-hensyn for innendørs og utendørs områder er også top-of-mind - skape trygge uteområder som drenerer godt og har barrierefri tilgang for alle. Lineære avløp fungerer sømløst i disse miljøene for å skape barrierefrie våtromsdesign."

Avslutning for 2021

Matte Black (BK) er "it"-fargen for inventar og maskinvare da den passer godt sammen med smarte, kule nøytrale farger fra hvitt til grått som er de dominerende fargene for skap og fliser.For 2021 begynner den generelle fargepaletten å varmes opp med grønne blåtoner, varme hvite, greige (grå/beige) og tretoner.Et utmerket alternativ for å knytte inn en varm matt look som er rik og full av vintage sjarm er Infinity Drain's Oil Rubbed Bronze (ORB).Satin Bronze (SB) fungerer også for å skape et innbydende og varmt spa-lignende bad som kombinerer den tradisjonelle følelsen av messing med den moderne appellen til rosa gull.Satin og polert rustfritt stål er tidløse finisher som fortsatt er ekstremt populære for sin holdbarhet og fleksibilitet for å integreres med enhver stil.

Riststiler for 2021

Mens tradisjonelle stiler som Wedge Wire alltid vil være populære, har geometriske mønstre og intrikate former blitt en topptrend blant huseiere og designere som ønsker å gjøre en uttalelse.Den største stiltrenden er den som forsvinner helt med Tile-In eller Slot-avløp som har smale profiler, og praktisk talt forsvinner fra synet – noe som gjør flisemønsteret til helten i rommet.

Ny teknologi for 2021

Infinity Drains patentsøkte forhåndshellende dusjbunn i rustfritt stål reduserer installasjonstiden betraktelig på et prosjekt og har fordelen av å være helt vanntett.Større lineære avløp, universelle lineære avløp og den patenterte kompakte gulvavløpskroppen for lineære avløp bidrar til å øke designfleksibiliteten på stedet for å oppnå et eksklusivt utseende.Se etter moderne metoder for vanntetting for å øke og installasjonstidsparere for å redusere prosjektkostnadene, øke sikkerhet/tilgjengelighet samt holdbarhet (vanntetting).


Innleggstid: 31. august 2021